Organisatie

PVNED is een compacte, internationaal werkende onderneming met snelle communicatie tussen haar vier klantgerichte afdelingen:

Business development

Deze afdeling ontwikkelt producten en diensten, verkent nieuwe markten en werkt aan een solide ontwikkeling van ons bedrijf. Hoe PVNED haar klanten nog kan beter bedienen, is de motivatie van onze business development-specialisten. Het is uw ideale sparringpartner voor partnerships, samenwerkingsverbanden en nieuwe ideeën.

Sales & account management

Meedenken met u, maatwerk bieden en uw tevredenheid zijn cruciaal voor ons. Onze sales & account managers zijn uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor een duidelijke en rechtlijnige communicatie met u en andere betrokken partijen.

Portfolio-analyse

De afdeling portfolio-analyse werkt dagelijks aan het optimaliseren van afname- en productievoorspellingen van onze klanten. Het is hun doel om uw onbalanskosten tot een minimum te reduceren.

Datamanagement

Onze data-analisten zijn verantwoordelijk voor het voortdurend monitoren van alle dataprocessen en nomineren dag en nacht de aankoop- en verkooporders van onze klanten. Het optimaliseren van datastromen tussen PVNED, de elektriciteitsmarkt en haar klanten staat centraal om op tijd correcte gegevens te bezorgen aan de betrokken partijen.