Referenties

delta

DELTA

Dankzij PVNED is DELTA in staat om diensten voor meerdere marktpartijen uit te voeren, terwijl PVNED waakt over de kwaliteit van de datastromen. In België bespaart DELTA fors op haar IT-infrastructuur dankzij outsourcing naar PVNED. Andere schaalvoordelen op de Nederlandse en Belgische markt verbeteren de concurrentiepositie verder.


dong-energy

DONG

Leverancier DONG energy kwam meteen met scherpe tarieven op de Nederlandse energiemarkt. Dankzij outsourcing kon het bedrijf zich concentreren op de groei van het klantenbestand.
Lees meer


elexys

Elexys

Elexys, een dynamische en ervaren leverancier, slaagt erin om innoverende en creatieve producten in de Belgische markt te zetten. Dankzij PVNED, die de balansverantwoordelijkheid voor Elexys faciliteert, kan Elexys zich focussen op haar klanten, haar producten en haar aan- en verkoop strategieën, zonder zich zorgen te moeten maken over de balancering van haar portfolio. De mogelijkheden voor Elexys worden op geen enkele manier ingeperkt. Bovendien kan Elexys de transparantie vanuit PVNED doorzetten in haar eigen dienstverlening.


eneco

Eneco

Eneco gebruikt de voordelen van onze grote poolingcapaciteit om de eigen klanten competitieve prijzen te bieden. De confidentialiteit en onafhankelijke werking van PVNED verbetert Eneco’s concurrentiepositie zonder concessies aan haar eigen businessmodel. Zo kan Eneco zich blijven onderscheiden op de Nederlandse en Belgische markt.


hvc-energie

HVC

Producent HVCenergie handelt zelf op de groothandelsmarkt en verkoopt zijn elektriciteit aan de beste prijs; niet gebonden aan een muurvast contract met één afnemer.
Lees meer


lampiris

Lampiris

Lampiris laat zich al jaren gelden als uitdager van de gevestigde orde op de Belgische elektriciteitsmarkt. Dankzij onze poolingservices zijn ze nog beter in staat om de concurrentiestrijd aan te gaan, onder andere dankzij een daling van haar onbalanskosten.